Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Tyson anno harcolni akart egy...

Tyson anno harcolni akart egy tigrissel, sikerult vna neki megverni?

Figyelt kérdés

Nyilván a tigris 2-300kg meg vannak karmai stb így sok esélye nem lett volna tysonnak, hiába profi 100kg-s ökölvívó volt.

Viszont szerintetek egy gepárd vagy egy feketepárduc ellen lett volna esélye? Szerintem ezek már jóval kisebb testűek mint a tigris. Vagy akár egy kaukázusi juhász kutya ellen? Ezek ellen mennyi eselye lett volna?

máj. 14. 09:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat:) tehát egy párduc is kinyírná habár egy súlyban van kb tysonn. A gepárdot meg sérülésekkel de kiütné mert a gepárd 50-60kg:) értem.

Durva h mennyivel masszívabb egy macska izomzata, hiába egy súlycsoport pl tysonnal. Meg persze ott vannak a természetes fegyverek

máj. 15. 04:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Karmok fogam stb
máj. 15. 04:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár "harcolt" volna vele, most egy hülyével kevesebb lenne.
máj. 15. 07:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A gepard nemigen szokott emberre tamadni, es meglehetosen torekeny alkatu, foleg a labai, igy aligha kerulne sor harcra, inkabb elmenekulne szegeny allat, ha tehetne. A leoparddal (parduccal) szemben viszont csak akkor lenne eselye Tysonnak, ha le tudna nyomni a foldre es ranehezedni ugy, hogy ne tudjon hanyatt fordulni (ahogy annak idejen egy amerikai muzeumi vadasz, Akeley tette, amikor megtamadta egy sebzett leopard), mert kulonben a negy laba karmaival ugy osszehasogatja, hogy hamar harckeptelenne valik, foleg ha a hasat is elerik a leopard karmai.
máj. 16. 18:00
 15/15 anonim válasza:
100%

Asszem volt valami kísérelt, aminek az lett az eedménye, hogy a tigris karmok nélkül is megverne egy embert, mert akkorát tudna ütni. De ezt most senki ne vegye készpénznek, mert lehet, csak félreértettem valamit, linkelni meg végképp nem tudok. :D

Gepárd ellen igen, mert viszonylag könnyű. Ha meg tudja fogni, akkor péppé veri. Kau ellen már nem valószínű.

A valódi neve kaukázusi őrkutya, a pásztorkodáshoz már kevés köze van, eme szovjet etológusok által kitenyésztett őrkutyának. A kau amúgy is nagy súlyú jószág és kb ember ellen lett kitalálva, a rohamát nem igen lehet kivédeni.

Összefogalalva: tigris ellen semmiképp, kau ellen sem, gepárd ellen szerintem igen.

máj. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!