Cinkes, ha valaki a papagáját berakja a melyhűtobe, addig ameddig nem tudja elhamvasztatni?
Figyelt kérdés
ápr. 23. 09:29
1/12 A kérdező kommentje:
De bedobozolva rakjuk be hozzá teszem.
ápr. 23. 09:30
2/12 anonim válasza:
Nem szükséges hűtőbe! Vegyél kvarchomokot, mikrózd meg, ha van benne rovarpete akkor így hatástalanná válik. Rakd bele a tetemet egy dobozba (fa vagy műanyag) amit előtte homokkal kiágyazol, aztán ezzel a homokkal is temesd be és zárd le a tetejét!
Nálunk így "pihen" a kutya is a pincébe tavaly október óta.
Ha majd megyünk végre a telekre akkor ott rendesen el lesz temetve a faládával együtt természetesen.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
ápr. 23. 09:53
5/12 anonim válasza:
Én ismertem olyat, aki macskát tartott a fagyóban évekig.
6/12 anonim válasza:
Amíg megfelelően el van különítve (bezacskózva) addig oké.
A kis hobbi-preparisták is oda teszik a tetemeket, ha nincs külön fagyasztójuk ehhez
7/12 anonim válasza:
#2 Te normális vagy? Mikrózás közben akár ki is foshat belőle valami, pl bélgázok felrobbannak vagy a belül keletkező vízgőz és aztán takaríthatja a húscafatkákat. Sokkal kevésbé morbid megoldás, ha berakod bezacskózva a mélyhűtőbe.
8/12 anonim válasza:
Amúgy az első szerintem csak a homokot mikrózza, nem a madarat...
Amúgy én is inkább fagyasztóba raknám, persze megfelelően becsomagolva, elkülönítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!