Szeretem őket, bár a varangyok nem mindig bizalomgerjesztőek :)
Gyerekkorom egyik kedves élménye, mikor apukámmal hoztunk haza ebihalakat, és "felneveltük" őket :)
Szívesen tartanék itthon is, csak sajnos félek, hogy télen nem tudnék neki megfelelő hőfokot teremteni, ezért egyelőre elvetettem az ötletet (valami nyílméreg-békában gondolkodtam volna).
Esetleg ha picit nagyobb lesz a most 1,5 éves fiam, akkor megint próbálkozunk az ebihallal, amit utána vissza tudnánk engedni a természetbe.
Nincs velük semmi bajom! A nagyobb pókoktól undorodom, de ettől függetlenül őket sem bántom, hiszen hasznos élőlények!
Az egyetlen haszontalan lény, aminek a megszűnésével egészséges lenne a Föld és az ökoszisztéma, az az ember...
Bár nem merem megfogni őket (gondolom a nyálka taszít, plusz félek hogy kicsúszna a kezemből és esetleg megsérülne) de cukinak találom őket :)
Szívesen nézegetem képen, terráriumban, tó partján.
Nagyon érdekes jószágok, például nagyon meglepő a csontvázuk
Plusz sokszor eszembe jut a guineai szőrösbéka, amit sokszor becéznek Rozsomák-békának (Wolverine frog, magyarul még nem hallottam)
Igen, a Marvel karakter után
Igen, "pengék" jönnek elő belőle, ha úgy akarja.
Nem, nincsenek macskakarmai vagy hasonlók.
Nem, egyszerűen fogja magát, eltöri a saját csontjait, ami átszúrja a bőrét, és azt használja támadásra.
És ezt halál komolyan mondom, nem én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!