Csigatartók! Milyen meleg helyen tartsam az afrikai achát csigámat?
Figyelt kérdés
MOst lett afrikai achát csigám. és lenne egy kérdésem. Ugye ők afrikában őshonosak, és logikusan meleg kell nekik. írtátok h szobahőmérséklet elég nekik.
Namost nekünk cserépkályhánk van, aminek a teteje nem túl meleg, olyan 30 fok körül van. Jobb lesz nekik ha felrakom őket oda? Köszi
2010. okt. 26. 19:05
1/5 anonim válasza:
Á, szerintem megsütöd őket. Semmiképp ne tedd a tetejére. 25 fok körüli hőmérséklet bőven elég neki, tedd a kályha közelébe, de ne közvetlenül. Vagy szerezz be egy kis fűtőt nekik.
2/5 anonim válasza:
nekünk csak simán ott van "Schumi" terráriuma a lányom íróasztalán, és tök jól elvan, már lassan 2 éve. Panelban lakunk, és nem mi szabályozzuk a fűtést, de szerencsére télen is van 22 fok körül a lakásban.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ment a Pipa:) Még 1 kérdés.
rták h szeretik a salátát, de ne legyen permetezve. Honnan serezzek be biosalátát, vagy sima bolti jó lesz? Köszi
2010. okt. 26. 20:23
4/5 anonim válasza:
Bár én halas vagyok, ugyan ez a problémám. A saláta raktározza legtovább és legnagyobb mennyiségben a káros anyagokat. A bolti nem megbízható, én nem merem azt adni, 100%, hogy permetezik. Saját kertből szoktam lefagyasztani zöldséget, de erkélyen, sőt szobában is ültethetsz pár tövet.
5/5 anonim válasza:
szia, itt a "Schumi" tulaj...
simán kap Spar-ban vett salit, uborkát, egyéb zőccséget. a gyümölcsöt is szereti. a lényeg, hogy só-t nem kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!