Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Akinek volt kutyája vagy...

Akinek volt kutyája vagy macskája, ami idős korában pusztult el, hogy és mennyi ideig gyászolta?

Figyelt kérdés
Pl. meddig sírt, eltemette stb. Elsősorban felnőttek reakciója érdekel, de gyereket is lehet írni.
2010. okt. 26. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én kutyám 15-16 évig volt velem. Nagyon sok mindenen keresztülmentünk együtt, az életem többször fordult, barátok, párkapcsolatok jöttek, mentek, de ő ott volt. Végül a nagy kertem végében temettem el. Jövőre el kell adni az egész házat amit a saját kezeimmel újítottam fel és talán az egyik amit a legjobban sajnálok hogy ő is ott marad... Pedig ennek már 2 éve. Családtag és barát volt, de csak egy állat. Tovább kell lépni! Ha egy állat halála miatt halálra kínozza magát valaki, akkor mit fog tenni ha egy ember megy el mellőle ??
2010. okt. 26. 10:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Húha, nem tudom megmondani, hogy hány évig élt, de 10-en bőven felül volt. Sajnos el kellett altatnunk, rosszindulatú végbéldaganata volt szegénynek. A műtét több kockázattal járt volna, mint haszonnal. Az altatásba is jó eséllyel bele hallhatott volna, illetve nem tudták megmondani, hogy a lábadozást hogyan fogja viselni. Így a fájdalom mentes elaltatást választottuk.
2010. okt. 26. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem sok ilyenben volt részem. Az első kutyámat a kert végében temetük el. És lelkileg eléggé hazavágott. Hónapok kellettek, hogy ne kapjon el a sírá az utcán minden boldog kutya-gazdi párostól. De még nagyon sokáig szomorkodtam.

Végül az áttörést egy évvel később az "új kutya" hozta meg. Kis szeleburdi kölyök mellett nem nagyon volt időm magam emészteni. Sajnos most lassan megint ott tartunk, amit mindenki el akar kerülni, nem is szeretek rá gondolni, de sajnos látom, hogy már nem évekről beszélhetek.

2010. okt. 26. 12:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Nemrég pusztult el a 14éves tacsikeverék fiú kutyánk kb. 1 hétig mert amikor azt hittem túl vagyok újra rám jött:(

Sziaa!

2010. nov. 13. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:

előző vagyok

nekünk is altatni kelllet mert a végbelénél volt daganata..:( :'(

2010. nov. 13. 15:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Az normális, ha valaki elvárja, hogy a barátai/ismerősei is vele gyászoljanak?

2010. nov. 16. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Én kicsit több mint egy hete veszítettem el 17 éves kutyámat. Többet nem tudok írni róla, még nagyon-nagyon fáj. :( Most is sírok.

Utolsónak: elvárni nem várom el, hogy velem gyászoljanak a barátaim, de jólesik, ha együttéreznek velem. Az érzéketlenség viszont nagyon tud fájni, sajnos tapasztaltam ilyet egy barátnak hitt személytől.

2012. aug. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!