Milyen árakra lehet számítani egy törpesün esetében az orvosnál?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Afrikai fehérhasú törpesünit, teljesen körbejártam már ezt a témakört, viszont arról semmi infót nem találtam, hogy ha szükséges (bár ne legyen így), akkor milyen árakkal kell számolni, ha állatorvoshoz kell vinni? Azt tudom, hogy nem minden állatorvos foglalkozik törpesünikkel.febr. 16. 12:20
1/4 anonim válasza:
Nekünk, amikor vinni kellett, két lábujját amputálták sérülés miatt (így került hozzánk), 40k-ba került gyógyszerekkel együtt.
2/4 anonim válasza:
Legtöbb egzos helyen 10-12.000 ft a betegvizsgálat.
Kisebb műtétek kb 30-40.000 forinttól kezdődnek, attól függően miről van szó.
Vérvétel + labor kb. 20.000 Ft környékén mozog.
Gyógyszerek igen változatosak, hiszen nem mindegy, hogy mire mennyit kell szednie.
Én azt javaslom, hogy kb. 200.000 ft legyen elkülönítve erre a célra, hiszen a legtöbb probléma "hirtelen" jön és sokba kerülhet, ha mindent összeadunk. Hiszen már a diagnózis is kb. 30-40.000 forintnál körvonalazódik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ilyesmi árakra számítottam, nekünk van egy kutyusunk és az egyik hátsó lábát kellett műteni múlt tavasszal, közel 400 ezernél álltunk meg (gyógyszerek, röntgen, műtét stb.) :)
febr. 16. 17:57
4/4 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy olyan 100-200 ezer legyen félrerakva hasonló esetre. Az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!