Hogy szállítódnak a csigákban a légzési gázok?
#4 vagyok
Ja és nem lehet csak úgy parancsszóra töröltetni a válaszokat, nem rabszolgák a moderátorok. A jelentett válaszokat ellenőrzik, ha úgy gondolják, hogy rendben van, akkor nem törlik, csak azok a kérdések, válaszok kerülnek törlésre, amiket úgy ítélnek meg, hogy gond van velük. Vagyis hiába jelentgetné az ember a normális válaszokat, azt nem törölnék, valami indoka van annak, hogy egyes válaszokat törölnek.
A csigáknak nyílt keringési van, vagyis vérnyirkuk van, amiben a többi puhatestűhöz hasonlóan hemocianin található. Ez egy a hemoglobinhoz hasonló fehérje, csak épp vas helyett rezet tartalmaz, így kékeszöld színűre festi a vérnyirkot a réz(II)-ionok miatt. Ugye a mi vérünk a hemoglobinban található vas(II)-ion miatt lesz vörös, a puhatestűek vérnyirka a réz(II)-ion miatt kékeszöld.
Szóval a csigákban a vérnyirokban található hemocianin fehérje szállítja az oxigént.
"Ja és nem lehet csak úgy parancsszóra töröltetni a válaszokat, nem rabszolgák a moderátorok."
Ha elegen jelentik, akkor gondolkodás nélkül törlik.
Ugye te sem gondolod, hogy van a moderátornak minden egyes feljelentés alaposan megfitymálgatni?
Nekem is töröltek olyan kérdést, ahol semmi szabályszegő nem volt, csak 3-4 álszent munkásőr jelentette.
Volt, hogy az indok az volt, hogy "A kérdés eleve marhaság volt...".
Vagy egyszer csak annyi volt a kérdés, hogy "mi a véleményetek az alábbi képről?".
Utána akartam volna feltölteni a képet, és első kommentbe leírni, hogy privátban megadom, de mire idáig eljutottam, törölték is azzal az indokkal, hogy nem volt link a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!