Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Másfelé is beindult az armaged...

Másfelé is beindult az armageddon?

Figyelt kérdés

Nálunk kettőtől beindult az egész hajnal 4ig tartó égi háború.

40 perc telt el és 5 petárda valamint 4 sikoly hangját lehetett hallani. A kutyák meg vannak veszve, ugatnak, vonyítanak.

Nálatok is elkezdődött? Kitartást egyébként minden kutya,macska vagy állat gazdinak akinek ilyenkor félnek a kedvencei.

Én amint meghallottam, hogy beindultak be is engedtem őket a házba. Amúgy kinti kutyusok de ez a nap kivétel mert nagyon félnek.

2023. dec. 31. 14:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
"40 perc telt el és 5 petárda " itt már szerdán elkezdték , most 2-3 durranás percenként
2023. dec. 31. 17:52
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk is már elkezdődött világosban, valaki érti, hogy abban mi az élvezet? Mert látványosnak nem látványos.
2023. dec. 31. 18:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Miután ki írtam majdnem egy óráig csend volt aztán elvétve volt 1-2, most 6 óta percenként durranás.
2023. dec. 31. 18:14
 14/20 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem sokan már “csakazértis” alapon durrogtatnak napokkal korábban, meg fényes nappal. Mint a dacos gyerek, akit minél jobban szidnak, annál inkább komiszkodik. Meg vannak sértődve, hisztinek, cseszegetésnek veszik a kutyások aggodalmait, nem értik, miért akarják őket korlátozni a tüzijátékozásban, és bosszúból még egy lapáttal rátesznek.

Én egyébként most hallottam az első durrogásokat, eddig a környéken nyugi volt.

2023. dec. 31. 18:33
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem csak a kutyáknak rossz. Más állatoknak is probléma. A méhek is összezavarodnak például, és elpusztulhat egész méhcsalád, akik most telelnek, ez jelentős kár a méhésznek. Lakástüzek is lehetnek. Nemrég itt a lakótelepi parkolóból lőttek fel valami szart, itt vannak fák is, védőtávolság nulla, csak a szerencsén múlt, hogy nem gyulladt meg semmi.
2023. dec. 31. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk most kivételesen csak 5kor kezdtek neki, viszont általában másnap délutánra is marad bőven. Szerencsére nekem egyik kisállatomat se érdekli maximum felkapják a fejüket de nem értem minek ilyenkor is durrogtatni.
2023. dec. 31. 19:49
 17/20 Aurora6891 válasza:
11%

Nagy lendülettel 5 után elkezdik,majd le kell állniuk mert nem marad háromnegyed 12 utánra.

Ezt figyeltem meg.

2023. dec. 31. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

2-es vagyok, ahogy számítottam 16:00-től be kellett őket hozni, 18:00-től meg folyamatosan.

Hajj ennyi pénzt, amit szétlőnek.

Komolyan én nem sajnálom tőlük, de ennek semmi értelme, hogy nem éjfélkor...

2023. dec. 31. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Egerben elvétve. Egyenlőre.
2023. dec. 31. 21:10
 20/20 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk is már elkezdték, kis falu. A környező házakban mindenki normális, vannak kutyák, versenylovak, stb... így ha valamelyik gyökér a házunk előtt kezd el durrogtatni, elküldöm az anyjába, ha folytatja, szétverem a fejét. Ezekkel a barmokkal csak így lehet szót érteni.
2023. dec. 31. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!