Hol lehet vízidisznókat simogatni?
Figyelt kérdés
Hol van Magyarország közelében vízidisznó simogatásra lehetőség? Az egyik ismerősöm nagyon szereti a vízidisznókat. Előre is köszi!2023. dec. 6. 17:04
1/12 anonim válasza:
Minden strandon, a melegvizes áztatóban.
2/12 anonim válasza:
#1 Ez nem igaz! Én voltam pl idén a kecskeméti strandfürdőn nyáron, nincsen egy sem!
3/12 anonim válasza:
Dél-amerikában, persze csak ha megszelídíted őket. Állatkerti példányok Magyarországon is vannak, azok is félénkek.
Átvitt értelemben pedig adja magát az egyes válasz!
:-)
4/12 A kérdező kommentje:
#1 Nem így értettem...:)
#3 Úgy értem mint például Angliában az állatkertekben beengednek hozzájuk.
2023. dec. 6. 18:25
6/12 anonim válasza:
A strandon vigyázz, nehogy a vizidisznó kezdjen el téged simogatni.
7/12 anonim válasza:
#6 - miért? Mi lenne evvel a probléma? Hisz örök érvényű igazság:
"jó szeretni - és szeretve lenni!"
XD
8/12 anonim válasza:
Jelenleg felnőtt férfiak/nők röhögnek dagadt férfiakon, egy állatos kérdés alatt. Azt hiszem ennél már nem nagyon van lejjebb, vagy lesz?
9/12 anonim válasza:
#8 - senki se írt dagadt férfiakról, csak szexuálisan túlfűtött jellemű egyénekre tett finom utalást!
XD
10/12 anonim válasza:
Ha odamész és engeded, hogy simogasson, akkor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!