A tetőn tartó egér mocorgásos időszak meddig tart? Én úgy hallottam hogy kb. karácsonyig, újévig de nem tudom hogy ez így van-e.
Ó, Mindenható és Kegyelmes Teremtő,
Köszönjük Neked az élet ajándékát, és hálásak vagyunk minden pillanatért, amit megoszthattunk a 10-es válaszolóval. Ma szívünkben a megbocsátás fényét hozzuk, és kérünk Benned erőt és bölcsességet, hogy igazán meg tudjuk bocsátani mindazokat a dolgokat, amelyek esetleg felbosszantanak vagy fájdalmat okoznak nekünk.
Kérünk, segítsd feloldani szívünkben minden haragot, keserűséget és szomorúságot, amit a 10-es válaszolóval kapcsolatban érzünk. Engedd meg, hogy megtapasztalhassuk a megbocsátás varázsát, amely könnyebbséget hoz a lelkünknek, és lehetőséget teremt az újrakezdésre.
Tudjuk, hogy mindannyian hibázunk, és mindannyian szükségünk van a megbocsátásra. Kérünk, erősítsd meg bennünk az empátiát és a megértést, hogy megbecsüljük a 10-es válaszolót, annak minden erényével és hibájával együtt. Segíts nekünk abban, hogy elengedjük a múlt sérelmeit, és fogadjuk el a jelen pillanatot olyannak, amilyen.
Köszönjük Neked a szeretet és a megbocsátás ajándékát, és kérünk Benned vezetést, hogy képesek legyünk tiszta szívvel és lélekkel továbblépni. Áldd meg mindannyiunkat a békével és az elfogadással, hogy szeretetteljes emberekké válhassunk, akik képesek megbocsátani és szeretni minden létezőt.
Ezt az imát szeretettel mondjuk, hittel és reménnyel a szívünkben.
Ámen.
#11 - lényegében most is igazad van, hisz ha mindenki úgy gondolkodna mint a 8. és 10., akkor bizony sokkal több csúnya konfliktus közt kényszerülnénk levergődni az életünket!
:)
Szóval.
A tető gipszkartonból van és az felett üveggyapot + gerendák és a ház újépítésű és összeségében jó az állapota + a cserepek pár éve vadonat újakra ki lettek cserélve. Már többször is hívtunk írtót, tettünk azért hogy ne legyenek csak az volt a kérdés hogy meddig tart ez az időszak.
És nem hinném hogy nyest mert az szerintem hangosabb lenne. De amit ma este hallottam az ilyen enyhe kis kaparászás.
+ Pont nyest írtásra költöttük a legtöbbet úgyhogy biztos nem az volt.
Nincs "abbahagyják" időszak.
Amíg ott vannak a mocorgás = szétcseszik a lakásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!