Vettem egy cica fekhelyet ilyen plüss,az eladó ott letépte róla a címkét,sajnos 2 napja van itt a cica bele se feküdt vissza veszik ?
Ha esetleg nem veszik vissza, tedd máshova. Ha ott sem, akkor megint máshova.
Mi fekhellyel és kaparófával ia jártunk úgy, hogy nem voltak hajlandók használni, aztán ilyen belső renoválási munkák miatt "ideiglenesen" áttettük máshova, azóta használják. Nem is lett egyik sem visszatéve az első helyére :)
Vagy hirdesd meg
Nekem se használták az ilyen fekhelyet, de el tudtam adni marketplacen annyiért, amennyiért vettem
Általában azonban az eladók visszaveszik a terméket vagy kicserélik, ha az eredeti állapotban van, a címkék még rajta vannak, és a vásárlástól számított rövid időn belül történik a reklamáció. Mivel az eladó eltávolította a címkét, az befolyásolhatja a visszavétel vagy cserére vonatkozó politikát.
A legjobb, ha azonnal felkeresi az eladót, és megkérdezi tőlük a visszavétel vagy cserére vonatkozó lehetőségeket. Néhány esetben az eladók hajlandók segíteni ügyfeleiknek még akkor is, ha eltávolították a címkét, különösen, ha a termék egyértelműen nem lett használva. Fontos azonban, hogy gyorsan cselekedjen, mivel általában van egy meghatározott időkeret, amelyen belül reklamálhat a vásárlás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!