Magyarországon hol van olyan allatkert ahol vannak kapibarak ?illetve tengeri malacok ?
Figyelt kérdés
Az se baj ha ilyen magán állatkert ,az se baj ha masmilywn van de nem gondolok ilyen pestire mert pl ott draga a belepo es ott rengeteg allat lenne
Ilyen kapibara farm ilyesmire gondoltam
2023. szept. 27. 12:23
3/9 anonim válasza:
Mintha a Fővárosiban láttam volna
4/9 anonim válasza:
Fővárosiban van mindkettő, Győriben vannak tengerimalacok (érdemes a tengerimalac-vonatot megnézni!)
5/9 anonim válasza:
Gyöngyösi!Kisvárosi állatkert játszótérrel és állatsimogatóval.Gyerekkel tökéletes.Több mint 100 állatfaj van ott.Mi elvoltunk.Olcsó is.
8/9 Senior Séf válasza:
Érdekes, hogy a nevében mindkettő a sertések közé tartozik, holott voltaképpen rágcsálókról van szó.
9/9 anonim válasza:
Fővárosi, Szegedi, Nyíregyházi, Jászberényi, Debreceni, Gyöngyösi, Győri, meg igazából majdnem az összes.
(Azért írtam nagybetűvel, mert ez a nevük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!