Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mitcsináljak a hörcsöggel?

Mitcsináljak a hörcsöggel?

Figyelt kérdés
Reggel meghalt a tesója mert harcoltak. Ő még evett ivott egész nap de most csak fekszik.
2023. aug. 21. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10-es:mi a véleményed azokról akik fehér egérrel etetnek kígyót,madárpókot?Nekem voltak egereim,nagyon cukik-másnak csak élő takarmány.Nagyobb kígyónak szoktak adni nyulat,olyan nyulat amit más házikedvencnek tart.
2023. aug. 22. 09:08
 12/15 A kérdező kommentje:
5-ös nem néztem végig mert éjszaka történt azelött nem verekedtek
2023. aug. 22. 09:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig egzotikus állatokhoz értő orvoshoz vittem a hörcsögeimet ha betegek voltak. Imádtam őket. Mindegyik szép hosszú életet élt. És egy jól sikerült beavatkozás még hosszabbított az életükön. Természetesen egyesével külön tartottam őket hiszen tilos őket együtt tartani. Meg is ölhetik egymást együtt tartva...
2023. aug. 22. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
11es: ez az elet rendje… nem veganok sem a kigyok, de leszogeznem hogy a madarpok sajat maganal nagyobb allatokat nem esz meg;))
2023. aug. 22. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
hihetetlen, milyen onzoek az emberek…. ha horcsogot vallalsz bmeg akkor igenis KOTELESSEGED fizetni az allatorvosnak 10000 vagy akar tobb forintot is, ha valami baja van az allatkadnak, tok mindegy hogy 1-2 evig el, vagy 12 evig el…..
2023. aug. 22. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!