Farkas Márton kérdése:
Az éti csigát meglehet-e tanítani valamire? (például hogy ha nincs rajta a dobozán a tető, ne jöjjön ki belőle) Ha valakinek van erről tapasztalata, megköszönném ha válaszolna 🙂
Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 16:45
1/10 anonim válasza:
Helyesírásra.
*meg lehet-e tanítani
2/10 A kérdező kommentje:
Látom nem vagy 100-as, mivel nem ezt kérdeztem🤣, nem kéne bunkó módon válaszolni!! 😐
2023. júl. 13. 17:32
4/10 A kérdező kommentje:
Miii????
2023. júl. 13. 17:42
6/10 anonim válasza:
Sserintem az éticsigának nincs olyan kifejlett idegrendszere, hogy hatékonyan meg tudnád tanítani bármire is.
7/10 anonim válasza:
Megtanítani ugyan nem lehet, de ha valami rács van a doboz tetején, akkor nem jön ki.
8/10 anonim válasza:
Én fütyülni tanítottam meg a csigámat. Igaz, nem éticsiga, hanem afrikai achát csiga.
Nagyon cuki ahogy aprókat füttyögve szeretné megkapni a salátalevelét. *.*
10/10 Thunderfairy válasza:
Te nem vagy 100-as kérdező. Ilyen hülye kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!