Szeretnék venni a 12 éves fiam születésnapjára valamilyen állatot olyasmit amit terráriumban vagy akváriumban lehet tartani. Csak nem tudom milyen állatot vegyek és nem szeretnék olyan sokat költeni rá?
Az állatok drágák, és az eltartásuk is. Ha már akarsz venni a fiadnak állatot, akkor ne olyat vegyél, ami él pár hónapot, utána meg megdöglik.
Az, hogy mi legyen az az állat, a fiaddal kéne megbeszélni, nem 8tt kéne kerdezgetni.
Ha meg nem akarsz költeni, akkor ne vegyél állatot.
Nem akarok károgni, vészharangokat kongatni, de ilyesmit - főleg ha nem maga kéri a gyerek - biztos nem testálnék magamtól a gyerekre.
Felelősséget akarsz neki tanítani? Bízd rá a szemét levitelét, ha Herendi porcelánból esztek nap, mint nap, akkor akár a mosogatást, vagy bármit, de ahogy a mondás tartja - ide a rozsdás bökőt, hogy MAGADNAK veszel állatot (mindegy mit), mert még ha kérte is, ha vágyik is rá - a vele kapcsolatos feladatokat (ha semmi mást nem, akkor a terráriumtisztítást) végül úgyis NEKED kell csinálni.
ha NEM Herendi porcelánból esztek
(így akartam, és arra akartam vele célozni, hogy komoly értéket, anyagi javakat képező törékeny tárgyakat, dolgokat soha, semmilyen körülmények között, semmiképp NEM mosogattatnék vele - ha ugyanis eltör egy Herendit, akkor igen nagy érvágás, kár éri a családot, és végül úgyis csak magadat fogod majd okolni, hogy miért bíztad rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!