Gazdik, hogy viselitek a nyaralást a kis kedvenc nélkül?
Ooo mi nagyon rosszul érezzük magunkat mikor otthon hadjuk a kutyusunkat.
De átadjuk a mamának és ő biztosan gondját viseli!😁
Mire hazaérünk legalább 3kilóval nehezebb lesz.😅
Jól, két cica van. Van kamera és naponta átmegy megbízható ember, láthatóan ők is elvannak, mint a befőtt (igaz, egy hétnél tovább nem szoktunk távol lenni).
Tudom, hogy sokkal nagyobb szenvedés lenne magunkkal cipelni őket, rettegnek az utazástól és az idegen emberektől.
Nem nyaralok a kutyám nélkül.
Amikor eldöntöttem, hogy lesz tudtam, hogy soha nem fogom magára hagyni ha nyaralok is akkor is olyan helyre megyünk ahová jöhet velünk.
A kutya az esetek 99%-ában jön velünk nyaralni. Ha nem visszük, akkor anyu vagy a tesóm jön át etetni meg játszani vele.
A macskát nem szoktuk vinni, mert már a kocsiban megölne minket, hozzá szintén valamelyik rokon jön naponta.
Élvezem a nyaralást, és tudom, hogy a macska jó kezekben van. Kétnaponta jár hozzá egy megbízható ember, szóval semmi gond.
Őt nem vinném magammal, mert oskkal nagyobb stresszt jelentene számára az utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!