Támadott meg már élőlény?
kajakozas közben hattyu. Azota is felek toluk :-D
olyan gyorsan meg eletemben nem eveztem.
szarvas. kocsival voltunk apuval telen. elenk setalt es lehajtotta a fejet es indult volna. apum berakta a rückwärtset :-D es inkabb mi hatraltunk
Egy csivava - felrúgtam. Bocs, engem nem érdekel, hogy 3 kiló, ha beleharap bokámba, akkor rúgok.
A gazdája vernyákolása sem hatott meg. Közöltem vele, hogy ha szeretné, feljelenthetem a közveszélyes kutyája miatt. :D
Darázs iszonyú sokszor és szerintem indokolatlanul...
Önkénteskedés során kutya, mert ki akartam vinni, hogy ne legyen csupa víz, mikor kimossuk alóla a sz"rt és nem szólt senki, hogy ő ideggyenge.
Kiskoromban barátnőmék szocializálatlan máltaija is megkapta a vádlimat, mikor mentem ki a kapun, őt sem provokáltam, csak ilyen kettyós volt.
Másik baránőm macskája meg játékból mindenkit karmolt és harapott, engem is. (becserkészett, mikor nem is figyeltél rá és nekiment a kezednek, lábadnak)
Én támadásnak veszem azt is, mikor a poloska meg a cserebogár direkt a pofámba repül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!