Mi a véleményetek Ingrid Newkirk-ről? (PETA)
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 16:34
1/6 anonim válasza:
Ha a neve a PETA-hoz kapcsolódik, akkor nem sok jó. Én ugyan kifejezetten anti-állatvédő vagyok, azaz úgy gondolom, hogy az állatok védelménél sokkal fontosabb kérdésekkel kéne először foglalkozni a világon, de legutóbb még egy afrikai állatmenhely vezetőjétől is azt olvastam, hogy amit a PETA csinál, azzal igazából többet árt az állatvédelem megítélésének, mint használ...
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy lehet valaki anti-állatvédő? Ezt annyira nem tudom felfogni. Szerintem ha életekről van szó, akkor nincs fontossági sorrend. Minden problémával foglalkozni kéne, gyilkosság, pedofília, éhezés, ÉS tenni az állatkínzás ellen.
2010. okt. 10. 16:43
3/6 anonim válasza:
Nem ismerem, deha PETA-s, akkor biztos, hogy hülye. A PETA, társával a greenpeaccel egyetemben habzószájú hülyékből áll, akiknek gőzük nincs az álletvédelemről. Még mindíg ott tartanak, hogy erőszakkal bármi megoldható, holott frászt, ha érdemi változást akarunk, akkor az emberek szemléletmódját kell megváltoztatni, azt pedig oktatással és nem fegyverrel lehet. Intelligensebb szervezetek erre már régen rájöttek.
4/6 A kérdező kommentje:
SZtem se százas a nő, sőt, nem is azért kérdeztem, mert imádója lennék, hanem mert még mindig jobb, aki próbálja megoldani, még akkor is, ha nem a megfelelő megoldással, de legalább nem olyan, mint a sok érdektelen ember, aki úgy áll hozzá, hogy "úgyse tehetek semmit..."
2010. okt. 10. 17:11
5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, ő a PETA elnöke.
2010. okt. 10. 17:36
6/6 anonim válasza:
Abszolút anti-állatvédő és anti-vegetáriánus vagyok. Elítélem a PETA-t, és sajnálom, hogy a sok elvakult ember nem ismeri fel, mennyire kártékony a "munkájuk".
Fúj PETA!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!