Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez meg mitől van? Elleptek a...

Ez meg mitől van? Elleptek a katicák.

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ilyen időszakban ellepik a katicák a szobámat? Nem tudom honnan jönnek, de amikor jó idő van, többen jönnek elő. Sajnálom őket agyonütni, de mást nem tudok tenni. 3 fajta is van: piros fekete pettyekkel, sárga fekete pettyekkel és fekete két nagy piros pettyel...
2010. okt. 10. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok. Nem morbid, asszem van olyan, hogy lélegző csomagban lehet küldeni az állatokat postán. Ilyenben elküldöd őket ajánlva, hogy gyorsan odaérjenek. Annyit gyűjts össze amennyit tudsz. De mondom, csak akkor ha tuti harlekinek. És ne aggódj, nem az épületekbe petéznek, csak telelni gyűlnek össze. Nem fognak kimenni, csupán segíted a harlekinek monitorozását azzal, hogy elküldesz amennyit tudsz, leírod mikor észlelted őket először, összesen kb. hány darabot, hol pontosan stb. Ezzel sokat segíthetsz abban, hogy jobban megismerjék a terjedésüket, számuk növekedését stb. A megismerésük pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy meg lehessen állítani őket.
2010. okt. 10. 18:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Hmm... Meggondolandó. Köszönöm szépen a segítséged! :)
2010. okt. 10. 18:57
 13/13 anonim válasza:
Nekünk is ellepték az egész házat rengeteg van belőlük...
2013. okt. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!