Király vok de te is 2 kérdése:
Melyik állat az amit utáltok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 21:17
11/36 anonim válasza:
A madarakat, de nem is annyira utálom, mint rettegek tőlük. Bármi más jöhet.
13/36 anonim válasza:
Elmondja nekem valaki a logikát abban, hogy aki a darázst mondja, az nem mondja a méheket?
14/36 anonim válasza:
Miért kéne mondani? Totál más agresszióban a két faj...
15/36 anonim válasza:
Nem utálom őket de nem is szeretem a madarakat. A pókoktól meg rettegek
16/36 anonim válasza:
#4 Hát pont ez az. Keresnek. Aztán ha nem találják, amit keresnek, mennek máshova keresni. :) Ezt a tulajdonságukat több tudományágban algoritmusok is modellezik, úgy keressük a bonyolult és sokváltozós függvények minimumhelyeit, ahogy a méhek-darazsak a nektárt, ahol sok van, oda sok "méhecskét" küldünk, némelyiket elküldjük felderítőkörútra (hátha más koordinátán talál jobb megoldást), aztán ahova a legtöbb méhecske konvergál, az a legjobb megoldás.
17/36 anonim válasza:
#14 Tök ugyanaz a kettő. Csak a darázs jobban szagolja az édes dolgokat, olyan virágot is beporoz, amire a méh rá sem néz.
18/36 anonim válasza:
Én a méheket is utálom, de azok kevésbé agresszívek, plusz ha kint ülsz nyáron valahol egy itallal, akkor nem a méhek kezdenek el körülötted repkedni általában, őket nem érdekli az üdítőd, söröd… Kevésbé másznak az ember aurájába.
19/36 anonim válasza:
#13: Engem pl. darázs már sokszor csípett meg (évente 2-3x biztos, olyan a melóm), méh még sosem.
20/36 anonim válasza:
#18 Mert a darazsak fiziológiája olyan, hogy több cukorra van szükségük, meg így nem versenyeznek az élelemért a méhekkel. Amikor én a természetben egy itallal ülök, az általában forrásvíz vagy csapvíz, tehát nem értem a problémát. Nem azért találták ki a természetet, hogy az ember ott igya a fantát és egye a csokitortát, aztán mégis a darázsra mérges mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!