A kérdező szavazást indított:
Kutya
Macska
Mindkettő
Egyik sem
51 szavazat
1/13 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de nagyon eltérő viselkedésű, jellmű, foglalkozásigényű állatokról van szó így a az összehasonlítás egy az egyben nem lehetséges, csak akkor ha a körülményekkel, tartás céljával vetjük egybe. Ha valaki szereti hazaérve, hogy egy (p.l.)ugráló "örömbomba" fogadja akkor kutya
2/13 anonim válasza:
Szeretem mindkettőt, van mindkettő… De inkább macskás vagyok. Imádom a kutyámat is, utcáról fogadtam be, nagyon szerethető állatok, de egyben nagyon idegesítők is m.
4/13 anonim válasza:
inkabb kutyas vagyok, viszont cicam van. kuytushoz nem lenne eleg idom gyerek es munka mellett.
6/13 anonim válasza:
Macska. Utálom a kutyák nagy részét.
7/13 anonim válasza:
Vagyis na jó, nem utálom a kutyák nagy részét, de nem szeretem őket.
(a fogalmazásomban viszont az is benne van, hogy pár kutyát elfogadhatónak tarrok).
De inkább a macskák mellett állok.
#6 voltam.
9/13 Senior Séf válasza:
Világéletemben kutyás voltam. Szeretem a macskát is, de megveszni csak a kutyámért tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!