Nagyon irigy vagyok azokra, akik kisállatot tarthatnak, mit tegyek, hogy ne fàjjon?
Nagyok szeretem a kutyákat, cicàkat, de mindig panelba laktunk, a szülők nem engedték, most pedig a bérbeadó nem engedi.
Persze tényleg jobb lenne egy kertes ház, de az önerő ki tudja mikor gyűlik össze…
Fàj a szívem ha látom a kutyásokat sétálni, és arra gondolok nekem mikor lesz ilyen kis szeretetteljes társaságom..
Valamivel tudnátok vigasztalni? Köszi
Ne band, hogy most nincs kutyad albiban.
En voltam olyan hulye, hogy anno bevallaltam. Az elso lakasban meg semmi gond nem volt, de onnan sajnos 1 ev utan mennem kellett, eladtak. Na kutyaval nem igazan kapkodnak erted a tulajok, szoval tobbnyire szar lakasokat bereltem dragan, nem tudtam valogatni nagyon.
Persze nem mindenki jar igy, de en igen, szoval ezt a reszet megbantam, mert megiscsak elment 6 ev az eletembol, amikor olyan helyeken laktam, amiket utaltam.
De azota mar van sajat, igy mar jo. De sokszor az alberlet annyira lutri kutyaval, hogy az nem igaz.
Kertes ház bérlés nem jön szóba?
Nem nagy hodályra gondolok, csak egy kicsire.
Szomszédomban pl. a családi házhoz hátrafelé hozzátoldottak egy szoba-konyha-fürdő épületrészt. Aztán van kert is, kutya is lehet...
Gyerekkoromban mindenféle állatunk volt, kutya, teknős, papagáj, pinty, nyuszi, hal, stb..nagy családi házban.
Sajnos kis lakásban élünk, a gyerekeimnek mindez kimarad. Én kutyán eleve nem is gondolkoztam így.
Először tarisznyarák kisállatunk lett, ez nem annyira volt jó, nem lehetett összebarátkozni velük, és láthatóan a szökésen "törték a fejüket" mindig.
Aztán lett japán fürj- szerintem lakásban ő a legjobb állat. Csendes, nincs szaga, sétálgatós, kedves, vicces cuki. És még tojásokat is ad..igaz azt mi mindig továbbadtuk a barátainknak.
Majd "beadtam a derekamat" és lett cica, egy éve..
Az albérletbe semmit nem engednek? A vigasztalódás helyett, keresném az alternatívákat, hogy mi lehet az, amit szabad és megfelel az igényeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!