Milyen hüllőt vagy rovart tudok tartani egy 10x10x20 cm-es terráriumban?
Pókot nem szeretnék,de bármi botsáska vagy hüllő jöhet:)
Tudom elég kicsike terrárium...😅
Ez mi? Egy befottesuveg? Rakj bele egy kepet a szeretett allatodrol, aztan disznek jo lesz.
De en ebbe meg rovart se tartanek. Najo, mondjuk csotanyt lehet, azok egy muanyag dobozban is tulelnek, igenytelenek.
Ebbe maximum preparátumot tennék, de hüllőt még úgy sem.
Őszintén mire gondoltál, mikor ez az ötlet feltámadt benned?
Gyík, madárpók, teknős mehet bele. Rovar kb bármi. Kígyónak ez már kicsi.
Emberek ti mit szívtok? :D Egy rahedli faj van ami el van ekkora helyen.
Teszem azt bármi a Salticidae családból. Picik, cukik és inkább vertikális helyet igényelnek. [Igazából egy 10x10x20-as még overkill is egy jumping spider-nek.]
#9 October15
Az ugrópókok jó ötlet, viszont a Kérdező azt írta pókot ne :/
Ekkora hely szerintem minden gerincesnek kicsi. Legalább is a kezdőknek gyakran ajánlottak közül biztosan, halak közül sincs olyan aminek elég alig 2 liternyi élettér, garnélákat is minimum 5x-10x nagyobb helyen tartanak. Szóval az ilyen “gyík, teknős” stb ajánlásokat kizárhatjuk. Madárpókoknak elég lenne? Nem tartottam olyanokat, javíts ki ha tévedek de nem hiszem. 10-20 cm nem sok, azért mégis csak több hely kellene mint maga az állat.
Félre ne értsd, nem azt mondom ,hogy te ilyeneket ajánlanál. Csak azt ,hogy az eddigi válaszolóknak inkább van igazuk mint nincs. Apró gerinctelenek mehetnének (talán ászkák?), illetve még mindig jó lehet mini florárium, akvárium, vivárium, ripárium stb elkészítésére, állatok nélkül (max ilyen ugróvillások-szintű állatokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!