Mit csinálhatnék a nyulakkal?
Figyelt kérdés
Hova adhatok be három nyulat, amit nem szeretnék megtartani? Kiírtam Facebook-on csoportokban, az ismerőseimtől kezdve mindenkit megkérdeztem, de senkinek nem kell.
Az egyik rokonomtól kaptam. Sosem kértem háziállatot, egyébként sem tarthatok a lakásban, de nem volt szívem visszautasítani, mert azt mondta, hogy elengedi akkor őket. Feltételezem az övé volt, mert nagyobbak. Segítsetek kérlek!
2023. febr. 5. 18:43
1/4 anonim válasza:
Vannak nyúlmentő csoportok a facebookon azokat keresed meg.
2/4 anonim válasza:
Pl nyuszi mentők örökbefogadók ezt írd be a facebook keresőbe.
3/4 anonim válasza:
Milyen fajta, hány kilós, mivel volt takarmányozva, nőstények, vagy hímek? Utóbbi nem olyan finom, de üsse kavics átveszem tőled :)
4/4 anonim válasza:
Nyulat nem tarthatsz otthon, csak nyuszit!
A kérdés alapján beazonosítunk és megtesszük a jogi lépéséket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!