Megbüntethetnek engem azért, amiért édesapám az én ingatlanomban tárolja szarvas agancsait?
Amugy ez annyira nincs elottem, hogy ki es miert tudna meg, hogy mit tarolsz a padlason? :D
Es akkor meg fel is jelentene valahol. En ezt egyszeruen elkepzelhetetlennek tartom.
Ha a trófeákat az apád bármilyen szempontból illegális módon szerezte vagy birtokolja, akkor mivel te segítséget nyújtasz neki az elrejtésben, orgazdaság vétségével vagy vádolható.
De mondom mégegyszer, csak ha nem törvényes úton tett rájuk szert.
Ha nem csinál nyilvános kiállítást belőlük belépődíj ellenében és nem csinál ennek reklámot, akkor nem.
Mondjuk nem tudom elképzelni, ki lenne olyan marha, hogy ilyet tegyen olyan tulajdonnal (bármivel is), ami nem az övé, vagy nem legálisan került a birtokába. Hallgatni kell róla, mint a sír. (Megjegyzem, én ezt a kérdést se írtam volna ki ide...Azért ez mégiscsak egy full nyilvános online felület, még akkor is, ha nem a személyi igazolványunkban szereplő névvel vagyunk is itt a legtöbben.)
Ha legálisan az övé, jogszerűen vadászott, kifizette a levadászott vad árát, akkor rendben.
Vagy vásárolta az agancsokat, de arról is kell legyen papírja.
2#-esnek a bizniszről.
Talán hallottál arról, hogy vadgazdálkodás, erdőgazdálkodás, ami, ugye kemény pénzekbe kerül. A vadgazdálkodás része a túlszaporodás megakadályozása, az erdő-és vadvédelem. Olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!