Az imádkozó sáska hímje nem tud közösülni amíg a feje a teste részét képezi, a nőstény azzal indítja meg a párzási aktust, hogy letépi a hím fejét. (rohadt kis dögök) ez igaz? és ha igaz ak utána fej nélkül él tovább?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 20:17
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy tud közösülni, de a nőstény nagyon gyakran letépi a fejét párzás közben, vagy utána öli meg. Természetesen nem él tovább fej nélkül, csak miután letépi neki, még működnek a kívánatos funkciók egy darabig.
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a fej elvesztésekor indul be az ejakuláció, vagy annak a rovar megfelelője. Párzás után a hím meghal, a nőstény megeszi.
Fej nélkül csak a csótány él el egy hétig még...
3/9 anonim válasza:
miért törölték ki a válaszomat??
ki volt aki jelentette?
miért nem adtam jó választ vagy mi??
4/9 A kérdező kommentje:
sztem a 14 ora 5 ösé volt jó...de mért törölték ki?:( az tök jó válasz volt:(
2010. szept. 28. 15:18
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, én azokat nem láttam már, viszont írjátok már le mégegyszer légyszi, mostmár érdekel mi lehetett annyira jó válasz :D
6/9 A kérdező kommentje:
a 14:05ös tegnap ezt irta és sztem ez igaz vagyis jobb válasz lehet mint az edigi:
addig él amíg az ideg mozgatja,de mivel letépik a fejét aktus közben ezért nagyon ideges lesz,ha nagyon-nagyon felidegesítik ,akkor nagyon-nagyon sokáig fog élni,ennek következtében még újra fejet is növeszthet.és így újra kezdődik elölről az egész
2010. szept. 28. 15:29
8/9 anonim válasza:
Jaaa, hát ha ilyen rendkívül értelmes választ adsz kedves előző, akkor ne csodálkoz hogy törlik. Jól tették!
9/9 anonim válasza:
Gusztustalan férgek ezek a sáskák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!