A ragadozó állatok szinte minden esetben intelligensebbek a növényevőknél?
Nem igazán. A majmok pl nem ragadozók, mégis elég intelligensek.
De elég okosak a lovak is, a disznók, az elefántok, stb.
2
A csimpánz mindenevő.
A disznók is mindenevők.
Igen, tudom. Mit szeretnél mondani ezzel?
2, 4
Azért írtam, hogy a csimpánz és a disznó mindenevő, mert te meg ezt írtad: "A majmok pl nem ragadozók, mégis elég intelligensek. De elég okosak a lovak is, a disznók, az elefántok, stb." Tehát BÁR a csimpánzok és a disznók nem igazán ragadozók, de ha éhesek, akkor megeszik a húst is, tehát nem tartózkodnak a húsevéstől. A gorillák és az orángutánok pl. nem esznek húst. Tehát neked igazad van abban, hogy a csimpánzok nem ragadozók (ahogy a disznók sem), nekem meg abban van igazam, hogy nem ártatlan, szende növényevők.
"ha éhesek, akkor megeszik a húst is"
Igen, ettől mindenevők.
Tényleg nem értelek, hogy mit szeretnél megmagyarázni.
Pedig mostmár megmagyarázhatnád, mert kíváncsi vagyok. Annyit írtam, hogy a majom nem ragadozó. Te erre belém kötöttél, hogy de hát a majom mindenevő.
Továbbra se értem, hogy a "mindenevő" az miért ellentéte szerinted annak, hogy "nem ragadozó".
Amúgy miért lettem 0-ra pontozva?
9
1. Nem kötöttem beléd.
2. Már leírtam, hogy mit miért gondolok.
3. Én nem pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!