Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Vannak ilyen táborok nyaranként?

Vannak ilyen táborok nyaranként?

Figyelt kérdés

lovas táborokra gondolok, ahová azok is mehetnek akik elég amatőrök és tanulni szeretnének

rendes táborra gondolok ahol a hangsúly a lovagláson és annak a megtanulásán van

ha van ilyen Mo.-n merre felé??

köszi

2010. szept. 25. 13:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

ki volt má iylen táborba és hol??

vannak itt olyanok akik nyárom mennek ilyen táborba??

mennyibe kerülne ez??

imádom a lovakat és most felkaptam erre a fejem, mert lenne hozzá kedvem

16/L

2010. szept. 25. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
nem vagy véletlen Pony Club-bos ők is szerveznek táborokat ahova az is mehet aki nem tud lovagolni
2010. szept. 25. 14:01
 3/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok nincs a közeletekben lovarda?ott is szoktak tartani táborokat
2010. szept. 25. 14:02
 4/12 A kérdező kommentje:

nem vagyok pony clubbos:)

és nincs lovarda sajna:(

de nincsenek itt olyan emberek, akik ilyen táborokba járnak, vagy jártak???

2010. szept. 25. 14:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 10 évvel ezelőtt jártam a debreceni lovasakadémiára, ott volt nyáron olyan tábor, ami napközis - tehát nem ott alvós - és intenzív oktatás volt, csak lovas dolgok, agyagozás és hasonlók nem. És több tudásszintű volt. Komolyabb lovardáknál érdeklődj szerintem, ahol egyesületek is működnek, versenyzőket is képeznek, kis lovasudvarokban tapasztalatom szerint inkább olyan táborok vannak, ahol kevesebb a lovaglás és más programok is vannak.
2010. szept. 25. 14:07
 6/12 anonim ***** válasza:
én Kenderesen voltam lovastáborba nyáron,nem tudom,hogy szerveznek e még táborokat,de lovak még biztos,hogy vannak ott. :)
2010. szept. 25. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Annak idején a Penny Klub is csinált ilyen intenzív táborokat, nem tudom, léteznek-e még. Az edző Dr. Lassó Attila volt a Nemzeti Lovardából.
2010. szept. 25. 14:08
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy ha valakinek van még jó ötlete az segítsen kérlek:)

bár addig még van idő mert nyáron mennék

de mindenképpen ott alvósba, mert nem tudnék utagzatni minden nap és erre felé nincs lovarda:(:(

2010. szept. 25. 14:09
 9/12 A kérdező kommentje:

de itt nincsenek fent olyan emberek akik szinén menni akarnak lovastáborba és már tudják is hova??

annyi ember jár ide fel és biztos vagyok benne hogy annak legalább 10%-a szereti a lovakat annyira, hogy jár lovagolni és táborokba

2010. szept. 25. 14:18
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

nézz körül!!!

biztos találsz valamit...

a keresőbe is beírhatod,sztem találsz kezdőknek szóló lovastábort,de lovastáborban igazán nem lehet megtanulni lovagolni...

ink. kérdezősködj hátha van a közeledbe lovarda...

a tábor úgy élvezetesebb ha már tudsz lovagolni:)

2010. szept. 27. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!