Állati eredetű hangok Újbudán?
A XI. kerületben Őrmező/Memento Park, Budaörs fele néz a lakás és hajnalonként a barátnőmmel fura hangokra lettünk figyelmesek. Először olyan volt mintha részeg emberek tömegesen ujjongnának az utcán messze, de ez mindig átmegy egy szinte rituálés hangulatba, ezután nem emberihez hasonló hanggá válik jóval inkább disszonáns vonyítások és üvöltés.
Kicsit horrorisztikus hangulata van és egyáltalán nem zavaró, szimplán kíváncsiak vagyunk, hogy jól tippeltünk e és hogy milyen állatok ezek.
Legalább nem tengeralattjáró.
Szerintem nyest lesz. Iszonyatos hangjuk van. Kb mintha ölnének valakit.
Nekünk anno beköltözött egy (vagy több) a szomszéd üres házba, éjjel sírva kelt a gyerek, mert félt, hogy mi ez az üvöltés. Az udvarunkon randalíriztak a dögök...
Őrmező, memento park szerintem nem Újbuda.
Újbuda teljesen máshol van.
Utánanéztem. Igen, Őrmező is Újbuda.
Állítólag az egész XI. kerület úgy ahogy van, teljes egészében Újbuda.
(én teljesen abban a hitben voltam hogy csak egy bizonyos része a XI. kerületnek a Fehérvári úti csarnok környékén)
Jó pap holtig tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!