Milyen állatokat tervezel a jövőbe?
Figyelt kérdés
én ha elköltözöm viszem a kutyámat és veszek egy pézsmateknőst :)2010. szept. 22. 18:17
11/21 anonim válasza:
Rózsaboát,szivárványos boát és még gabonasiklókat a mostani mellé,de csak ha elköltöztem :)
12/21 anonim válasza:
12 vagyok :D De ha majd elköltözöm szeretnék lovat, kutyákat(2), pár cicát, ha úgy adódik farmot is szeretnék
13/21 anonim válasza:
Lovat, teknőst
ennyi és egy tanyát :)
és én is tudom mit jelent a tanya O.o
vagy elég lenne csak ló:)(L)
14/21 anonim válasza:
Egy lovat szeretnék. Sajnos a közeljövőben nem hiszem, hogy fogok annyit keresni, hogy bevállaljam a tartását.
15/21 A kérdező kommentje:
okss.. :D
2010. szept. 25. 18:06
16/21 anonim válasza:
En tanyan elek, es meg csak 15 vagyok, es olyan allatokat akarok tartani kesobb mind amilyeneket most is.
-Kutyák
-Macskák
-Lovak, Pónik
-Szarvasmarhák
-Disznók
-Birkák
-Kecskék
-Nyulak
-Szamarak
-Öszvérek
Vannak meg:
-papgajok
-halak
-2db vadaszgoreny
-horcsogok
-tengerimalacok
17/21 Norczy válasza:
chow chow töménytelenül :D meg angóra és törpehörik és páromnak vadigörit. Ha az anyagi engedné akkor még jöhetne 1 ló, de csakis musztáng!
18/21 anonim válasza:
most van 1 keverék 5 hónapos szuka kutyám és a jövöbe szeretnék egy angol cocker spániel,dobermannt,német juhászt .persze nem 4 kutyát hanem a útobi fajtákból még választok :D így lesz egy keverékem is meg még valameilyen de lehet hogy a jövöbeli kutyus(om)aim is keverékek lesznek.jah meg 2 gekkot de nem biztos:)
19/21 A kérdező kommentje:
nekem most van egy
kutyám egy
lógófülű nyulam
és 2 leopárd gekkóm
2010. szept. 26. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!