Poloskacsípés ellen mit lehet tenni?
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok felétek, hogy megcsípett az éjjel folyamán valami. Nem 1 csípésről van szó hanem 5-10 ről. Van egy olyan gyanúm hogy ez poloska(a neten kicsit utána olvastam), pl: 6-7 nap után múlik el a csípés. A lepedőn vérpöttyök. Kérem aki tud segítsen, hogy mit lehet ellenük tenni. Köszönöm
A munkahelyemen volt poloska,abban a szobában csak egy éjjelt töltöttem(pihenőszoba volt,ott aludtam),de kb.70 csípést szedtem össze.
Csúnyán be is gyulladtak,bőrgyógyászhoz kellett mennem.
Ideiglenes menekülés: az ágy áthelyezése, alvás közben
a kézfej védelme kesztyűvel,a nyak védelme sállal.
A poloska nehezen irtható rezisztens dög.
Nekem a lantostox jött be.
ágy áthelyezése?? dehát többnyire az ágyban laknak!! kézfejet meg hiába véded, mert akkor csípnek másutt; akármennyire is öltözöl be, mindenképpen találnak felületet, ahol megcsapolhatnak, ha ki vannak éhezve, szal ezek nem jó tippek, viszont a teafaolj sokaknál hatásosnak bizonyult.
pár cseppet kell testápolóba cseppenteni, összerázni alaposan, és azzal lekenni lefekvés előtt a bőrt, vagy tusfürdőbe is lehet csepegtetni, és azzal tusolni - bár szerintem a testápoló hatékonyabb lehet -, többeknél bevált, érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!