Kutyák, cicák nyála mennyire fertőző?
Figyelt kérdés
Ez sajnos egy komoly kérdés.
Az 1ik kutya mindig azért harcol, hogy valahogy megnyalja a lábamat és mindig sikerül neki!
De azért a cicáktól jobban félek. Kinyaltak egy tálat amit véletlenül kint hagytam.
Azóta karanténban van az egész. Mert össze mocskolták a nyálukkal.
2022. júl. 10. 02:08
2/23 anonim válasza:
Hogy mi? Mi van karanténban? Mosogatószer ismeretlen? Mosd el, nem kell szarni. Engem megszokott nyalni a macska, és mégis itt vagyok. Ha nincs semmi bajuk, akkor nem esznek meg a bacik.
3/23 anonim válasza:
Semennyire, a szappanos víz csodákat tesz! Akkor van probléma, ha komolyabban megharapnak, nem játékos karcolásként, hanem komoly varrni való seb esetén.
4/23 anonim válasza:
Jót nevettem xddd Aszonja karanténba van xddd De amúgy nem lesz bajod.
6/23 anonim válasza:
Jelentem 3 cicával alszok.
1 a kis cica 2-ik az anyukája mára már ivartalanitottak.
3.cica a barátnőm... semmi bajunk nincs.
Régebben a kutyámmal aludtam.
Annyi hogy néha fürdesd meg állatoknak gyártott sanponnal.
Mieink langyos vizet jól tűrik.
7/23 anonim válasza:
Azét cicával, kutyával smárolni nem kéne
8/23 anonim válasza:
Kicsit, nem nagyon. Inkább önveszélyesek egymást fertőzik össze. Mellesleg még nem volt bajom tőlük pedig hét csavargóm van akik mind bejárósak.
9/23 anonim válasza:
Karanténban van a tál? És hogy bírja egyedül? Magányos? Bánatában összetörte már magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!