Láma tartás. Ez lehetséges lenne?
Persze,és a szomszédok akarnak is a közös kertben/szét választott apró kertekben lámát szagolni.Az bűzzel jár.Nem tarthatsz akármit akárhol az ilyenhez nagyon toleráns szomszédok kellettek 10-es.
Én legalábbis nem akarnék a kert kapcsolatos házban szomszéd lámát.Sem közös,sem kis elválasztott kertben.Tartson ilyesmit az akinek van erre rendesen helye.
Ezt a "kell a gyereknek ezért veszek" hozzá állást amúgy sem szeretem,pedig nekem is van 2 kisgyerekem.Most ha cápát vagy delfint akar ásol egy kis medencét neki vagy mi? Nem ettől jó szülő valaki..
Nem fogadják be lovardába, teljesen más egy láma tartási igénye, sem a takarmányozására, sem a gondozására, sem a lovakkal történő összeszoktatására nincsenek felkészülve.
Ha a 8 éves kistesód legközelebb elefántot kér akkor meg azt akartok neki venni??? Vannak lámafarmok Magyarországon, látogassatok meg egyet és ha megbeszélitek a gazdával akkor majd eljátssza (néhány bankóval megolajozva a dolgot) hogy x láma a kistesódé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!