A csótány tud repülni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 21:26
11/13 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Bogaras Joe című filmet!))))
12/13 PeeT03 válasza:
Én épp most láttam egy dögöt, a lámpám körül körözött -.-' Sajnos a bérházban ahol lakom, előfordulnak, de szerencsére havonta vagy kéthavonta ha látok 1-2-őt, akkor az már sok, szóval igen ritkán fordul elő.... De most épp ide evett egyet a fene, és igen, repült, lecsaptam, de az a szemét beszaladt a szekrény alá, igy nem tudtam kinyirni... Szóval ritkán, de repülnek a kis guano csimbókok :D
13/13 John Faramutzi válasza:
Így 16 évvel a kérdésed feltétele után bizton állíthatom, hogy van: lapp erdei csótány. Épp most kapta el a macska. Utána olvastam: nem csíp, nem harap, nem terjeszt betegségeket, kb. a mezei poloskával egyenértékű, csak ez még nem is büdös. Ettől függetlenül kinyírtam, és a bratyói is erre számíthatnak (ha épp olvasnák :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!