Mi lesz az állatokkal?
Most, hogy megtámadta Oroszország Ukrajnát mindenki menekül, sokan hátrahagyva az állataikat...
Szerintetek nagy részük el fog pusztulni?
Egy kutyát vagy macskát nem olyan nehéz magukkal vinni, amit a 19-es linkelt, ahhoz hasonló képet láttam én is, hogy hordozóban viszik.
Szerintem aki tudja viszi magával. Sajnos a haszonállatokat nem lehet, gondolom elengedik őket.
A kisebb hobbiállatokat megpróbálják magukkal vinni / rábízni a még ottmaradó szomszédokra, ismerősökre (nem az egész lakosság menekül), végső esetben szabadon engedni és boldogul ahogy tud.
Haszonállat... - a "vidéki" ember sokkal nehezebben mozdul, hagyja ott a házát, földjét, jószágait, szerszámait amiért egész életében dolgozott. A "parasztember" a világháborúk idején is művelte a földjét. A régóta háborús konfliktusövezetekben is azt látod, hogy a termőföldek többsége művelve van.
Ha muszáj akkor megpróbálja a jószágot még lábon eladni annak aki marad. Ha őrizetlenül otthagyja, akkor meg valamelyik ottmaradó befogja és berakja a sajátjai mellé. Egy sertés, vagy szarvasmarha nem lófrál sokáig gazdátlanul mert értéket képvisel.
Sokan viszik magukkal, nálunk pl. most kifejezetten könnyítettek az ukrajnai menekültek kedvéért az állatok behozatalán.
Amit otthagynak, azoknak egy része feltalálja magát (pl. kijárós macskák), egy része pedig igen, elpusztul.
De ez evidens, nem igazán értem hogy mi ezen a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!