Hogy oldjam meg ezt a tartós problémát? Macskáktól nem tudok aludni, de ha kizárom őket, kaparják az ajtót és a kutya behány és fo.ik,mert nincs levegő.
Egyedül maradtam a macskákra és nincs az,hogy valaki más kel fel hozzájuk, hogy hajnalban ki legyenek zárva,addig meg a szoba tudna szellőzni. Kizárom őket, kutya bent marad. Hallom, hogy a macska kaparja az ajtót és üvölt. Albérlet és nem örülök neki ,hogy az ajtófélfát már tönkretették.
Kutya hányás-fo.ás problémára se tudok megoldást, mert ha kinyitom a szobaablakot, én nem bírok aludni, mert főút mellett lakom és zaj van. Ha lejjebb veszem a fűtést, ennél jobban is, én fagyok meg takaró alatt is. Mi legyen a megoldás?
Macskák régen kaptak enni reggel, de csak felkelés után, hátha jobb lesz, de nem változott semmi. Most nem kapnak ,de mégis szenvednek.
Beteg állatnál nem az a megoldás, hogy ablakot nyitsz a bűz ellen, hanem állatorvoshoz kell vinni.
A cicákkal pedig foglalkozni kéne nap közben és rájuk szólni ha éjjel zajongnak.
Esetleg kideríthetnéd, hogy mitől beteg a kutyád! Egy állat nem hányós, fosós magától.
A macsek unatkozik. Napközben játszani kell vele amikor fent van, este meg teret kell neki adni, hogy lefoglalja magát.
Pl feltud menni az ablakhoz? Ez én cicám a csukott ablakon át is imádnak bámészkodni. Van olyan játéka amit szeret és esetleg egyedül is elvan vele? Kis labda, egyéb amit tudna "gyilkolni"?
Ezt az egészet csak én nem értem?
Kizárod a macskákat hajnalban. Hova és minek? Az udvarra? Ha igen akkor gondolom azért kaparja mert be akar menni. A kutyának meg nem attól van baja hogy szerinted nincs levegő. Hagyjuk már ez úgy hülyeség ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!