Ebben a videóban láncon van a kutya, ez nem illegális?
Magyarul ugat a kutya?
5 m-nél rövidebb a lánc,
Ha mindkét kérdésre 'igen' a válasz, akkor törvényellenes.
Ezt most azert csinaltad, hogy nezzuk meg a videodat es porogjon a nezettseg?
Te is tudod magadtol is szerintem, hogy tartosan lancon tartani egy allatot tilos. Ha neha-neha megkotod, ameddig mittudomen, nyirod a fuvet es nem akarod, hogy lab alatt legyen, az mas persze.
Ennek ellenere persze meg mindig vannak ilyen idiotak, akik allandoan lancon tartjak a kutyat, de sajnos ez van.
lolxdd
Én egy 18 éves srác vagyok... Közöm nincs az emberhez.
Csak ha ez illegális akkor jelenteni kéne valahogy, nem?
Sajnos ezzel nem foglalkoznak, ha a kutya nem sovany, van kajaja, vize, stb.
Mert ha meg ne adj isten ki is vizsgaljak az ugyet (nem fogjak), akkor a gazdi ramondja, hogy csak napi egyszer koti meg 1 orara es ezzel el is van intezve a dolog.
Attól,hogy a videóban meg van kötve még nem biztos,hogy ez mindig így is van,ráadásul jó hosszú a lánc.
Ha megnézed pont addig engedi oda a kutyát,hogy ne lehessen baja a láncfűrésztől.Mivel fát vág..
Ne ugassatok már mindenbe bele a kutyák helyett is.Semmi állatkínzás nincs itt.Az a kutya csóvált farokkal próbál folyamatosan közelebb menni,neki pedig egy veszélyes eszköz van a kezében.Ez jelenleg így biztonságos.
Amióta óriás testű kutyám van, az egész kertben foltokban kikopott a fű, pedig nincs megkötve. Ahol sokat mászkál ott kikopik, nem kell hozzá megkötni. Télen meg még durvabban látszik, hogy gyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!