Hány nyugdíjas férfiember kéne ahhoz, hogy egy kifejlett gorilla hímet megöljenek puszta kézzel?
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 08:30
11/23 A kérdező kommentje:
Mindenféle ugyanolyan arányban.
2022. febr. 9. 09:58
12/23 anonim válasza:
A gorilla szigorúan védett állat, ne tervezz ilyet, és beszéld le róla a nyugdíjasokat is.
13/23 after stroke válasza:
A végelgyengülés határán levő gorilla is kifejlett, nem? Ahhoz meg elég egy fél nyugdíjas férfiember.
14/23 anonim válasza:
Ezek a kerdesek egyre betegebbek xD
15/23 anonim válasza:
Hát egy! De azt hivják ugy, hogy SÁMSON!
16/23 anonim válasza:
Most elképzeltem, ahogy Jóska bácsi és Gyuri bácsi a Napsugár Szeretetotthonból elindulnak gorillát ölni...
17/23 anonim válasza:
Miért nyugdíjasokról beszélsz, ez diszkrimináció.
18/23 anonim válasza:
Egyik ismerősöm apja 40 körül ment nyugdíjba, kommandós volt. Szóval talán egy is elég. Nyugdíjasa válogatja.
19/23 anonim válasza:
A gorilla erejéhez képest egy fegyver nélküli kommandós is csak egy szúnyog!
20/23 anonim válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket
“Mélyfilozófia”
Hát attol függ milyen nyugdijas az..?
Olyan aki pl egész életében irodában/papirral dolgozott vagy olyan aki pl favágò vagy kovàcs volt…
Az apòsom 67éves..
Öntödéjük van volt…
És az ember ígyis 203-204cm!
115-117kg
A mutatójjja átmérője 3,5-4cm
Figyel az étkezésére
Nemeszik sz@rokat
Fiatalon rengeteget gyúrtis
És több generációs család öntödében dolgozott.. nah olyanbol szerintem 20-30(ha odatud rendessen férni) simán elkalapálna azt a majmot…20-30olyan kaliberű öreg mint apòsom
Én 27vagyok…nemvagyok fika gyerek de a kezem egy finim kis p.unci az öreg kezèben mimor
Lekezelünk :D
Hàla az isteneknek hogy bírja az öreg a fejemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!