Milyen állat az, amit nem viselsz el a lakásban, szobádban?
Nem is háziállatra gondolok, inkább olyanra, amelyik kintről jön be.
Ez nálam az egér
Fülbemászó, rovarok, bogarak, légy, ászka stb. De sajnos el kell viselnem mert sz.hálónál és zárt ajtóknál is előfordul néha 1-2.
A pókért se vagyok oda, pláne amikor ősszel és télen jönnek azok a hatalmas zugpókok a szobában és végigfutnak előttem a padlón! :S
Egerek lassan megint behúzódnak a padlásra a hideg elől, a szobába ugyan nem jön de hallom, hogy kapar!
Majd tenni kell valamit ellenük...
Szóval nekem a szobában ne legyen inkább semmi :P
a ló....
amúgy meg a hangyák és a szúnyogok...:)
Minden ízeltlábútól félek sajna...
Panelban az egér ritka, de attól nem félnék.
Én pusztítok a szobában minden élőlényt. Itt csak magamat tűröm meg és van 2 cserép kaktuszom. Őket tiszteletből megtartom, mert nem pusztultak ki a körülmények ellenére sem és szépek :D
Igaz 2 picike cserép...
Semmilyen állatot nem tűrök meg a lakásban. Pár kaszáspókot hagyok élni de azt is csak a lakás egyéb részeiben, szobában nem.
Múltkor olvastam, hogy ők viszont ősszel meghalnak mert csak 1 évet élnek talán... puff neki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!