🐕 🐈 Melyik ember ért jobban a kutyákhoz? Akinek egy évet volt kutyája vagy akinek 20 évet volt macskája de sose volt kutyája??
Szerintem a macskás. Neki legalább volt hosszú távon háziállata. Tudja, hogy mivel jár, milyen feladatokkal, milyen kötelezettségekkel. Tudja, hogy milyen problémák merülhetnek fel.
Mivel a kutyák sem egyformák, így nem minden kutyával pont ugyanaz történik meg. Szerintem az egy év kutyás nem rendelkezik olyan sok tapasztalattal.
Ettől függetlenül bármelyik lehet jó gazdi. Csak elhatározás és odafigyelés kérdése.
A kutya és a macska tartása tök más. Hiába volt 20 évig macskája, meg kell tnaulnia a kutyatartást is. Magyarán akinek 1 évig volt kutyája arra szavaztam, de részben visszavonom. A válaszom egyik sem.
Csak akkor ha egy évig volt egy kutyája, ami beteg volt, és bár mindent megtett, állatorvos, műtét stb, sajnos nem tudta megmenteni típusú.
Akinek csak 1 évig van kutyája az olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!