Milyen bogarat, rovart, pókot javasoltok tartani egy kis terráriumban?
Jó nagyok:)
A rovarfóbiámat biztos le tudám vele küzdeni.
Anno a gimiben volt egy állatház. Ott virágbogarakat tartottunk, meg botsáskákat. A botsáska azért volt jó, mert szűznemzéssel is szaporodott, íy miután egyszer véletlenül sikerült egyre redukálni az állományt, viszonylag rövid idő múltán újra sok kis sáskánk lett. :)
Párom futóbogarász, egyszer egyet hazavitt, és próbálta terrában tartani. Nem volt látványos, és éjjeli volt, úgyhogy szerintem nem jó ötlet, és az etetésének is jobban utána kell még néznünk... :S
Ha fóbiás vagy miért kell rovart tartani?
Mondjuk, ha le akarod kűzdeni a fóbiádat, akkor a bütykös csótány nagyon jó rá. Mint mondtam aranyosak és nem tudnak csípni. A péncéljuk elején olyan a bütykük, mintha ilyen kis félénk tekintete lenne... Már megvan pár hnapja, de még sosem láttam rohanni, holott katasztrófa filmekben előszeretettel használták a bütykös csótányokat, mert ugye olyan nagyok, de én még sosem láttam szaladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!