Ebben a szeles időben ki lehet engedni a kertbe a kutyámat, macskámat?
Figyelt kérdés
Mai extrém szélre gondolok2022. jan. 30. 19:19
11/21 anonim válasza:
Kérdés, aki(k) lepontoztak/ott, az nem preferálja a logikus gondolkodást, vagy csak egyszerűen olyan hülye, hogy pl egy 3 kilós kis csivavát kihajít a hidegbe, had fagyjin halálra?
12/21 anonim válasza:
Ha ki akar menni hadd menjen. Max pár perc múlva visszakéreszkedik mert rájön hogy mégsem olyan nagy buli. Nem a szeles idő miatt tűnnek el állatok, hanem mert nincs normálisan a kerítés megcsinálva, de legalábbis nem viszik be őket amikor láthatóan rettegnek.
13/21 anonim válasza:
Persze, hogy ki lehet engedni.
Az én kutyám peldául imádja a leveleket kergetni.
14/21 anonim válasza:
Meg ebben a nagy szélben is.( 13 as)
15/21 anonim válasza:
Az én kutyám és macskám kinti ,és így is megy náluk már több mint 20 éve ,ahogy a faluban mindenkinél,időjárás ide oda kint alszanak és vannak egésznap,ne reagáld túl. Semmi bajuk nem lesz
16/21 anonim válasza:
"Ha macska, akkor pedig még az istenért se tudott kivinni, mert foggal-körömmel ragaszkodna a benti léthez :D"
Ez nem igaz. A macskák bátrabbak, mint a kutyák, és rásadásul most van az ő idejük.
17/21 anonim válasza:
Macskám most is a leveleket kergeti esze ágában sincs bejönni. A kutyám meg ezt az időt szereti végre nem liheg. Ritkán van ilyen jó napja.
18/21 anonim válasza:
Én kiengedtem.Megállt,hátra fordult majd vissza szaladt.
Utálja a szelet.Ha szívesen ki megy persze,hogy kiengedheted,semmi baja nem lesz.Csak ne felejtsd el vissza engedni 😅
19/21 anonim válasza:
9!
Azért vigyázz, elviheti egy bagoly!
És NEM vicceltem.
20/21 anonim válasza:
A széltől nem féltem, de attól igen, hogy egy ág, cserép, etc. elszabadul és fejbe bassza. Úgyhogy én tegnap nem hagytam neki hogy túl sokat időzzön a kertben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!