Ki milyen mesebeli állatnak örülne, ha létezne a valóságban is?
Figyelt kérdés
Lehet bármiből (könyv, film, rajzfilm, stb.), a lényeg csak annyi, hogy ne létezzen a valóságban.2021. nov. 29. 23:07
13/31 anonim válasza:
Sárkány vagy griff :D Vagy inkább mindkettő! :D
14/31 anonim válasza:
kentaur, pegazus, sárkány, griff
15/31 anonim válasza:
Én a Star Trek- ből a téli pályán lehet venni ilyen fura nyulat. Annyira cukik és szeresét hoznak
17/31 anonim válasza:
A sárkány jó ötletnek hangzik amíg bele nem gondolok hogy gyakorlatilag intelligens tömegpusztító fegyverek és az emberek vagy kiírtanák vagy rabszolga sorba hajtanák őket.
Legszívesebben Remynek a patkánynak örülnék, szeretem a patkányokat de ő még okosabb, tud főzni, aranyos, nem kell neki sok hely a lakásban, tényleg olyan amit reálisan tudnék is tartani.
18/31 anonim válasza:
Alf, pokemonok, én pici pónimok, shrek
19/31 anonim válasza:
Pegacorn - ami a Pegazus, és az Unikornis keveréke, valamint elég régóta egy sárkány, ami akár pici is. Bármelyiknek örülnék. :)
20/31 anonim válasza:
#19 Az nem Pegacorn, hanem Alikornis. Honnan vetted ezt a pegacornt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!