Létezik olyan háziállat a kutyán, macskán és a lovon kívül, ami ragaszkodik az emberhez?
Szerintem az összes olyan állat, amit háziállatként vagy haszonállatként tartanak.
Például a rodeóbikák nagyon gyengédek a gondozóikkal, nagyon ragaszkodnak hozzájuk :)
(Meg szerintem úgy bárkihez. A rodeók alatt fájdalmat okoznak nekik, megrémisztik őket, ezért viselkednek "agresszíven")
Papagájaim vannak, nagyon bújósak, folyton a sarkamban vannak (ha nem épp rajtam tanyáznak)
De a nyuszik, patkányok (nagyon okosak!), kecskék, tyúkok (nagymamáméknál volt egy háziállatként tartott tyúk, nagyon szelíd volt) kacsák stb. mind-mind képesek ragaszkodni, ha valaki kiérdemli a szeretetüket.
15
A díszhalak és a legtöbb hülő tényleg nem ragaszkodik a gazdájához. A kígyó se azért búj a gazdájához mert szereti hanem mert méregeti hol tudná megfojtani.
Mondjuk egy pióca eléggé "ragaszkodó"...
Csak felcuppantod, s viheted is bárhová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!