Egy kutya, hogy tud szétmarcangolni halálra egy embert?
Nem szólom le, aki szeretetből kutyát tart, és megértem a szempontjait. Viszont úgy gondolom, hogy feleslegesen sok kutya él körülöttünk, például nemrég kirándulás közben találkoztam két nővel, akik öt kutyával járták az erdőt. Értem én, hogy aranyosak meg minden, de a gazdáiknak nyilván meg sem fordul a fejében, hogy mekkora környezeti terhelést jelent ennyi kutyát tartani. Ez bizony indokolatlanul sok.
A meglévő kutyákról a gazdáik gondoskodjanak továbbra is szeretettel, de lehetőleg ne szaporítsák őket, és ha elpusztulnak, ne vegyenek újat. Aki feltétlenül kutyát akar, inkább kisebb testűt (és fogyasztásút) válasszon.
Honnan veszed,hogy azokat ők szaporították? Ítélkezel anélkül,hogy nem is ismered őket,csak láttál náluk 5 kutyát és rájuk nyomtad a környezet terhelő bélyeget.
Rengeteg kutya van menhelyen.Azok élnek,életük végéig ott vannak bent,egészséges kutyát menhely nem alatat.
Az emberek többsége ezeket a kutyákat befogadja.Édes mindegy,hogy hol "szennyezi a környezetet",nem? Legalább jó helye volt,és figyeltek az igényeikre,vitték őket sétálni,ráadásul erdőbe szóval nem 5 percre vitték őket a háztömb körül.
Plusz,hagyd már békén a kutatásokat a környezetszennyező dumáddal.Minden szarság mellett nehogy már a kutyatartás legyen a legnagyobb problémád,főleg ha valaki ennyire tisztességgel csinálja.Ha ott is hagyja valahol mert kifogy a zacskóból (én jártam úgy,este a másik sétánál vittem úgy pluszban,hogy felszedhessem..),a szar lebomlik.
Ellenben a rengeteg szemét például nem bomlik.Arról talán a kutyák és a kutyások tehetnek? Nem.Ezerszer környezet szennyezőbb a vízeinkben,a földön és minden helyen a szemét.
Amúgy sem lehet mindent környezet szennyezésben mérni.Neked sem kellene létezned,és egyiküknek sem,ha a környezet szennyezést nézzük,az embernél nem létezik környezet károsabb létforma..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!