Az egérkiserlet nem szamit allatkinzasnak?
"Az egérkiserlet nem szamit allatkinzasnak?"
Kérdező te ilyen buta hogy lehetsz?
Ha egy egér elé oda teszel egy Camamber sajtot, vagy egy Pálpusztait, vagy egy Pule-t (ami a világ legdrább sajtja egy kiló 400.000 forint), hogy melyiket válassza , melyiket eszi meg, az is állat kísérletnek számít. Az szerinted állat kínzás?
Hány éves vagy 9? 10?
Inkább tanulj még kicsit a felnőtteket meg ne zaklasd a hülyeségeddel. Amúgy is. Nem kéne már neked aludni?
Akkor úgy írom, hogy a fogyatékosok is megértsék, bár 14 válaszolóból csak 2 nem értette vagy csak kötözködni akar
"Az egereken való kísérlet" - így értettem
Így már jó? Vagy ebbe is bele akarsz kötni? Lehet, hogy neked nem kéne zaklatnod a felnőtteket
38 éves vagyok.
Tudom mi az egér kísérlet.
Bele tartozik a gyógyszer kísérlettől kezdve a "milyen színű edényből eszik szívesebben" az egér-ig minden.
Nem kötözködni akartam, de nem kell fölöslegesen itt érzékenyíteni az embereket. Így is eléggé ki fordult a világ már magából.
#14-es voltam (ma 00:36)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!