Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen bogár...

Szerintetek milyen bogár lehet az (a többi lent mert nem engedte, hogy kiírjam az egész kérdést. )?

Figyelt kérdés
, ami úgy néz ki méretben mint egy kolibri, de csápjai vannak, hosszú szívókája amivel ugyanúgy szívja ki a virágok nektárját, mint a kolibri, és amit ugyanúgy tesz (szárnycsapások), mint a kolibri, és csak este jön elő?
2010. aug. 28. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem bogár hanem rovar és ez egy lepkefajta:

[link]

2010. aug. 28. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem bogár hanem egy lepkefajta úgy hívják szender. Sokféle van belőle.
2010. aug. 28. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Áh, nem hiszem el, ezt a kis "vakarcsot" láttam én is a napokban. Kis aranyos!

Én "mini kolibrinek" nevezem :)

2010. aug. 28. 19:39
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, közben jobban kutattam a neten és én is megtaláltam :)

én az "én kis kolibrimnek" hívom :D

2010. aug. 28. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

"Nem bogár hanem rovar"

Bocs, hogy fennakadok ezen, de felejtsük már ezt el! A bogarak is rovarok, attól függetlenül, hogy abban igazad van, hogy nem kell mindent "lebogarazni". De ettől függetlenül ez sem jó, hiszen úgy tünteted fel, mintha a "rovar" is egy rend volna. Ez olyan, mintha minden emlősre azt mondanánk, hogy "kutya" és te, mikor egy egérre mondják azt mondanád: nem "kutya", hanem emlős.

2010. aug. 29. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:

úgy érzem, nem ez volt a kérdés... :), ha okoskodni akarsz, írj ki saját kérdést :)

nem hiszem el, hogy te nem hibáztál soha életedben...

2010. aug. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!