tényleg nem beszéltetek nagy hülyeséget,ezen a lovas oldalon azt írja,hogy ugye barna és fekete keveréke(valószínűleg a név onnan ered,hogy a barna enyhíti a feketét,innen a "nyári"-mint azt írta már egy válaszoló) de ez az oldal megemlíti,hogy télen sötétebb,nyáron világosabb.
/1.válaszoló voltam/
2010. szept. 5. 13:15
12/20 anonim válasza:
vagyis 2. :D
2010. szept. 5. 13:15
13/20 anonim válasza:
ja,de ettől még nem lesz téli fekete,szóval az elnevezés nem innen jön,mint már írtuk
2010. szept. 5. 13:22
14/20 anonim válasza:
felhívom azoknak a figyelmét,akik azt mondják hogy a nyárifekete fekete és "barna" keveréke,mert nem jó amit mondanak:a nyári fekete nyáron kivilágosodik,télen meg olyan mint egy hollófekete ló,szaknyelven... és télen nem lesz "télifekete" XD
2011. szept. 17. 18:47
15/20 anonim válasza:
nos,itt egy egyértelműen pontos:A fejen, a hason és a horpaszon sötétbarna foltok találhatóak, a sörény és farok fekete. ;) előző voltam
2011. szept. 17. 18:52
16/20 Arethan válasza:
Ahogy olvastam itt a válaszokat... igen csak kifordított nézete van jó pár embernek. Már csak logikusan az elnevezést nézve...
"Nyári fekete"... és azért hívnák így mert nyáron barna télen fekete? WTF? Az apádat úgy hívod hogy, anyu?
A nyári fekete fő ismérve, hogy nyáron a test nagy felülete korom fekete. A száj körül, a hasánál, illetve a lábai belső felénél megmarad a sötét barnás; vöröses barnás árnyalat. Télen viszont az egész ló "kifakul" és akkor a teljes testfelületén vöröses barnás a szőrzet.
2012. febr. 19. 07:18
17/20 anonim válasza:
Utolsó, te még nyári fekete lovat képen se láttál, nekem volt ilyen színű lovam és abban 100%ig biztos lehetsz hogy télen nem volt barna :DDD De azért eldobhatod az agyat az előző kommentektől.. észlény
2012. febr. 27. 18:45
18/20 anonim válasza:
A ló eredeti neve nyárig fekete volt és ezért nyáron barna, télen meg fekete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!