Mit tennél ha egy hülye szomszéd légpuskával meglőné/agyon lőné vagy bántaná az házi kedvencedet?
Fura lenne, mert ahhoz be kellene törnie a házamba.
Amúgy meg nem a szomszéd a hülye, hanem az ilyen macska tartó. Nem köteles eltűrni a dögödet a szomszéd. Fogadok a kertjében tanyázott a macska, tele szarta, meg egyéb nyalánkságok.
Nekem pl telehugyozzák a teraszt, a saját benti macskámra vonyítanak az ablak alatt stb. Én fagyállót teszek ki, vagy lefújom őket chemotoxxal.
11
"Fura lenne, mert ahhoz be kellene törnie a házamba."
Nem is kellene,max utcán
13
Csak a 'bűnözők' meg 'föld alanyi agresszív rész' vált ki indulatot?
Én nem vagyok agresszív,se bűnöző,csak aki lelőnê család állagát,akkor nyilván nem kezelném máshogy(Igen,állat is család tag)
17
Igaz!Ha állatomat/Családtagomat valaki lőné,és utólag nehogy kitekerném MINT NORMÁL ÉRZELMŰ EMBER,hanem hagynám ott megdögleni,oszt holnap engem ölne meg...
Az pszhiopata szomszéd had gyilkoljon,mert az normàlis!
Amúgy te hagynád hogy megöljem az macskádat? 🥺
Ugyan jó,hogy M.o. felfüggesztett kapnak az állatkínzók,és ezért nem mennék börtönbe😎🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!