Ezeknek nagy részével nem hiszem, hogy bármilyen kontaktba kerülnél ahhoz, hogy megharapjon. Pl. marha, birka, kecske nem harap, előbb öklel fel, és csak akkor, ha felhergeled. Disznót nem szoktunk simogatni szerintem, kaját adunk neki.
Ezekből a macska, kutya, nyúl, ló háziállat, meg jó indulattal a patkány, ha úgy van tartva, nem pedig odaszokott a csatornaszag miatt. A többi mind haszonállat.
A macska inkább harap, mint a kutya. Eddig egyetlen nyulas, degus, törpeegeres, patis ismerőstől sem hallottam annyi harapós sztorit, mint macskatartó ismerőseimtől. Kutyaharapásos történetek résztvevője meg többynire kölyök vagy idegen kutya, de az meg nem releváns.
A tyúk meg nem tud harapni, csípni igen, de inkább egymást csípik, mint téged, akkor, ha bemész közéjük. Max, ha hároméves vagy, engem csípett meg már tyúk ovis koromban, de azavrgattam meg sarokba szorítottam szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!